Canapea Click Clack The Sofa Havana Petite, 183/82/88 cm

Canapea Click Clack The Sofa Havana Petite, 183/82/88 cm

  • Cod produs: Canapea Click Clack Havana Petite
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • LIVRARE GRATUITĂ
  • 1.100,00Lei
  • 829,00Lei

- OR -

Canapeaua Click Clack The Sofa Havana Petite este moderna si eleganta potrivita pentru amenajari interioare indraznete putand fi utilizata atat ca si canapea pentru camera de zi, cat si ca pat pentru odihna si relaxare. Este un produs ideal pentru spatii mici cum ar fi apartamentele pentru tineret, birouri, camere pentru copii, camere de oaspeti sau pentru apartamente destinate inchirierii.
Transformarea produsului din canapea in pat se poate face foarte usor prin simpla ridicare a sezutului deoarece prevazuta cu 2 mecanisme metalice care se pot fixa in 3 pozitii.
Baza canapelei este realizata din pal tapitat cu burete si material textil avand rol si ca si spatiu de depozitare.
Canapeaua este prevazuta cu doua perne decorative avand si rol functional servind ca si brate laterale in varianta canapea, respectiv perne pentru dormit in cazul patului.
 

Compozitia canapelei Click Clack:


Husa Click Clack este detasabila, compozitia este din poliester, matlasata cu vata groasa. Se poate spala la 30 grade C.


Lada/baza este produsa din pal brut tapitat din acelasi material ca si husa.
- Dimensiunile exterioare ale lazii de depozitare sunt: 1620 x 710 x 180 mm.

Somiera metalica se compune din doua parti, fiecare parte avand lamele elastice din lemn de fag stratificat.
- Prin structura sa, somiera este robusta si rezistenta conferind o lunga perioada de utilizare a produsului, fiind foarte usor de asamblat prin suruburi.

Mecanismul Click Clack este unul robust ce permite o exploatare a produsului pe termen indelungat. Acesta se va fixa de lada canapelei si de somiera cu suruburi.

Salteaua canapelei este compusa din doua bucati interconectate intre ele pentru a permite pozitionarea automata a acestora pe somiera atunci cand se transforma din pat in canapea si invers.
Structura saltelei standard este realizata din spuma poliuretanica flexibila (burete) cu densitate de 25 kg/m3.
- Dimensiunile saltelei extinsa: 1800/650 + 500 (aprox.1200 mm)  +- 10 mm
- Grosime: 90 mm +- 5 mm
Structura de burete este acoperita cu o husa fixa din material netesut negru cusuta cu banda pe margine.

Pernele decorative, 2 bucati cu dimensiunea de 45x27/110 cm sunt din poliester si dispun de o husa intermediara din material netesut alb umpluta cu fulgi de burete.

Picioarele din plastic, 4 bucati a cate 6 cm fiecare, se vor monta prin presare in gaurile de fixare prevazute in partea inferioara a canapelei.

Din aceeasi gama face parte si Click Clack The Sofa Havana Grande, 190/90/93.